Friday, 22 June 2012

BAMBOO CHARCOAL BODY SHAPER CORSET SLIMMING SUIT

BAMBOO CHARCOAL BODY SHAPER CORSET SLIMMING SUIT

 

RM55 (SEMENANJUNG)
RM60 (SABAH/SARAWAK)
PERCUMA POS LAJU

BAMBOO CHARCOAL BODY SHAPER CORSET SLIMMING SUIT

SAIZ :


** (L,XL)

Hip: 98-105cm
waist: 76-91cm
Weight: 65-80kg

Video you tube
http://www.youtube.com/watch?v=f0sxbyuiOro

Bamboo dalam bentuk 'textile' mempunyai daya penyerap peluh yang hebat dua kali ganda lebih baik dari kain kapas (cotton).

Kemampuan penyerapan luar biasa diperbuat dari gentian serat buluh dari kain kering, segar dan lebih selesa.


Antara kebaikan sut ini adalah:

- mengecilkan perut dan melangsingkan pinggang
- membakar lemak yang berlebihan
- menaik,mengencangkan payudara dan punggung.
- melancarkan peredaran darah dan metabolisme
- mengurangi sakit punggung dan tulang belakang
- mengurang sakit saat menstruasi.
- menghilangkan bau badan.

 

Bamboo Charcoal Bodyshaper, anti-bakteria, deodoran, penyerapan peluh,ion inframerah jauh, pilihan wanita terbaik untuk bentuk badan dan kesihatan.


Buluh gentian


- kain buluh mempunyai penyerapan lembapan, penyahbauan dan kebolehan anti-bakteria, juga mempunyai kandungan IONITY dan Sinaran infra merah. Seluar kain buluh boleh membentuk badan yang sempurna.

Satu keping pembentuk semless: Membentuk & menaikkan punggung abdomen, mengangkat &mengetat bentuk paha yang langsing, membuat badan supaya sempurna dengan rekaan bentuk shape corset ini.Seamless membuat anda berasa sempurna.

Licin lembut bernafas kelembapan antibakteria.

Serat buluh asli yang lembut dan selesa, penjagaan semula jadi!
Adalah berdasarkan kepada kualiti semasa yang terbaik "buluh" serat benang buluh, membolehkan anda memakai lebih selesa, lebih senang! !


CARA PEMAKAIAN :

* MULAKAN DARIPADA BAWAH SARUNG KE BADAN.
* PAKAI SELAMA 8 JAM SETIAP HARI UTK MENDAPATKAN KESAN YG CEPAT.
* MINUM AIR DENGAN BANYAK
*JAGA PEMAKANAN WALAUPUN SUIT INI JUGA BERFUNGSI MENAHAN LAPAR
* NO RETURN

CARA CUCI:

*CUCI MENGGUNAKAN SABUN SEDIKIT SHJ. JANGAN GUNA PELUNTUR.
*RENDAM SEKEJAP SAHAJA SEKITAR 2 MINIT.
*JANGAN SESEKALI PERAH. NANTI LOOSE!!
*SIDAI DITEMPAT REDUP (DALAM RUMAH) DAN SEJUK
*KALU BERANI, BOLE KERINGKAN GUNA SPIN MESIN BASUH. CEPAT SKIT KERING
SAYA KERINGKAN BAMBOO SLIMMING SUIT SY GUNA SPIN MESIN BASUH :) MASIH OK
LAGI SLIMMING SUIT SAYA :) X LOOSE......KALU U ALL X BERANI GUNA SPIN, TOKSAH
BUAT YE.....

TESTIMONI:


1. Udah 4 hari menggunakannya..fabrik, tekstur sedap dipakai.. memang fit melekap.. x panas.. mudah gerak dan yg best lagik type ni dia 1 shot masuk so xde la berlipat -lipat kalau gune jenis yg seluar dan body asing.... so cover sume... bagi saya selesa dan best pakai.. and part lubang yg di sediakan untuk ke toilet tu pulak ...so senang dan amat memudahkan.. sedap, selesa dan mudah di pakai..


2. From customer Qaseh Intan :

mmg ok suit ni..ramai ckp sy da kurus da..mkn pn da kurang je.

3. Glam Kids : salam. i dah dapat..sedap pakai..badan nampak slim sikit, montok jugak dan padat gituh.. ;).. thanx ya..


4. Suraya Ibrahim : sedap pakainya, saya dh beli kat Anea's Closet..mmg selesa...


5. Fatin Sameon : sis...sy dh dpt!! ...bestla pakai slimming suit ni...x panas...body shape pun nampk cntik wlaupon kite bam bam..orgnyerr ;)


6. Fariha binti Harif : da dpt..sukaaa...selesa...xmc
m korset biasa lain..

7. Ellena Len : yeah..memang syok pakai baju ni..kemas kalau pakai jeans ngan baju pendek pun tak risau nampak belakang..:D..tak belipat mcm pakai 2 pcs..senang nak ke tandas..pinggang pun ramping gitu...bila pakai baju ni..tak nampak lagi bonjolan2 yg tak perlu tu..hu..hu


8. Roshainim Saleh

1st day keja pas cuti tension sbln. kwn2 kata aku nmpak kurus trutama punggung mkin kecil. ni pn pkai uniform coverall (ala2 baju makanik) yg besar. lau aku pakai kebaya agak nya lg gempak kot. aku bkn nk kurus cuma nk krng berat ni sikit coz aku ni ada asma.

9.Wan Kamisah

Thanx kak, corset da dapat. Best giler pakai corset ni. Melekap kat body. Struktur badan rasa sedap sgt2. Terima Kasih skali. Saya nak order lg 1@ 2 pcs lg :)

berminat sila emailkan ke: 

kikinnuriz.biz@gmail.com

No comments:

Post a Comment